2012-10-31

Answers

U ovom postu ste postavili pitanja, a odgovori su ovde (uz maaalo zakašnjenja). Pa da krenemo!

1. Čime se baviš, da li studiraš, radiš..?

Ne radim, studiram ekonomiju i u procesu sam završavanja fakulteta.

2. Koju muziku i filmove voliš? Omiljeno piće?

Što se muzike tiče, nekada sam bila r'n'b dete (Aaliyah je moja 'prva muzička ljubav'), a u poslednjih par godina sam se okrenula alternative/indie roku. Poets of the Fall mi je omiljeni bend ♥, a tu su negde i Staind, Bat for Lashes, The Perishers, Lana Del Rey, Santana, Amy MacDonald, The Cardigans, Coldplay, Florence, The Mars Volta, Siddharta, Siren's Eye... Obožavam da kopanjem po jutjubu otkrivam kvalitetne, nekomercijalne muzičare i bendove.

2012-10-12

going redhead, yes or no? photo taken from inspiremeplease.wordpress.com

Iako volim svoju kosu i njenu boju (i volela bih da je gusca ali tu se vec nista ne moze), s vremena na vreme prorade pundravci u meni i imam nezaustavljivu potrebu da nesto na njoj promenim. Obzirom da nemam nameru da je skracujem (opet), secem siske ili bilo sta slicno, mislim da je dosao trenutak da postanem crvenokosa. Vec duuuugo se premisljam u vezi toga. A posto sam cvrsto odlucila da blans mojoj kosi vise nikada nece prici ni blizu, kao logicno resenje namece se kana.
I dok ja nastavljam da vagam "dzindzer ili ne", volela bih da cujem i vase misljenje i eventualno iskustva i savete kada je kaniranje u pitanju.
:*