2013-11-29

winter dreams


coat & jeans - Zara; sweater - H&M; sunnies, hat & bag - Aldo; shoes - Peacocks
[ph. Milena]

As you may have (or haven't noticed), I reduced the frequency of outfit posts. Truth be told, I did start this blog to showcase my photography work in the first place, but outfit posts turned out to be by far the most popular and I did have lots of fun creating them. So what has happened? First, I no longer see my outfits inspiring, mainly because I've been sticking to couple of favorite items for long time now, that's just how I feel at the moment. Second, maybe I'm over saturated with fashion, maybe my standards went high or maybe the offer in stores in Belgrade is.... poor. What I know for sure, I'm not the shopaholic I used to be. It's just not interesting anymore. I found my own style, my inner voice and I no longer wish to shop everyday just to have closet full of clothes. 
Now, I want to ask you - what is it that you would like to see more on this blog? Is it outfits, or photography, beauty, diy, travel or something else? Tell me, I'd really love to get some feedback because that's how this place grows day to day.
Love ya all!
Kisses,
A.


11 comments:

  1. A ja se bas pitam sta bi sa komentarima :) Meni se svidja blog kako si ga vodila do sada, tj. sa outfitima i zanimljivim fotografijama. Verujem da ti je ta prezasicenost proistekla iz veoma slabe ponude odece (a i apsurdnim cenama) u Bg-u, pa ti je moj savet da se snabdevas u inostranstvu. Bolje je skupljati novac pola godine i otici u inostranstvo i nakupovati se lepe i kvalitetne odece, nego ga davati za kinesku odecu po beogradskim buticima i trznim centrima. Cmok :* i nadam se da neces odustati od blogovanja, bila bi VELIKA steta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baci pogled na njihove artikle, jer cu najverovatnije ici u Holandiju pocetkom marta kad su velike rasprodaje, pa mogu da ti kupim sve i svasta :) ps. cizmice im cesto kostaju po 10-15 evra na rasprodaji, a originalno su oko 50e. http://www.hm.com/nl/subdepartment/sale?Nr=4294966519#Nr=4294926716

      Delete
    2. Ne odustajem nikako, ali moji outfiti ce se redje pojavljivati ;) malo sam postala minimalista po pitanju mode, par probranih kvalitetnih stvari su u osnovi svega.. a za inostranstvo se potpuno slazem :)

      Delete
  2. Najvise volim tvoje fotke sa putovanja i generalno fotografske postove. Nije bitno da li su analogne ili digitalne fotografije, ali ti postovi su mi najinspirativniji i jako mi se dopada kako si razvila svoje umece u toj oblasti :D
    A sto se outfita tice, bilo bi lepo da ostanu na blogu, makar povremeno ako vec nemas inspiracije jer kada su fotografije odlicne nije bitno da li je sve na tebi novo ili vec vidjeno. Ma cak i da je citava kombinacija identicna necemu sto si vec nosila, a fotke u potpuno drugom ambijentu i sa drugom pricom, meni i to ima smisla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puuuno, ima jos da se radi na tom mom umecu, ali jako mi je drago kad cujem da se ono sto radim svidja ljudima :)
      A sto se outfita tice, necu ih skroz ukinuti, samo cu redje "gostovati" ovde :)

      Delete
  3. ovaj beli dzemper je prelep :) svidja mi se i deo grada na slikama,cini mi se da smo komsinice :)
    http://fashiondiseaseeee.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banovo brdo? :) ako si tu, nismo bas komsinice ali smo blizu, ja sam na Ceraku :)

      Delete
  4. diy se postovi bi bili interesantni.
    pratimo te i dalje, u svakom sl :)

    ReplyDelete